Almir Delić preko baraža u treći krug Zvezdi Granda

7.03.2014. 18:30 0

Almir Delić, 28 - godišnji maglajlija koji se takmiči u ovogodišnjoj sezoni Zvezdi Granda prošlog vikenda uspio je proći u treći krug ovog takmičenja.

VIDEO

Almir Delić u subotu, prvog marta u emisiji Zvezde Granda pored 4 tastera koja je dobio i pored odlične izvedbe nije prošao direktno u slijedeći krug. 

 

Šaban Šaulić nije udario taster a nakon toga Saša je pitao Bosanca za mišljenje, na što je on rekao: “Što se mene tiče, ako ništa drugo bar je razvalio ovaj refren od Darka Lazića, u prvoj pjesmi fantastično dinamičko nijansiranje fraza u refrenu, bilo je tu nekih nesigurnosti ali mislim da je to zanemarljivo za ovakav napad u ovoj pjesmi.”

 

Snežana Đurišić je kazala: “Potpuno je spreman dečko, dogodile su se neke sitne greškice koje nisu za strogoću u ovom krugu, i mislim da je skroz OK da ide u baraž pa čak i da prođe dalje.”

 

Saša Popović je kazao: “Mi smatramo da je ovo jedan zdrav glas, snažan i dobro pjeva dečko, i treba da ide dalje.”

 

U baražu Almir se nije našao među pet takmičara koji su prošli dalje, međutim pravila su takva da nakon baraža opet ide baraž u kojem je naš Almir osigurao svoje mjesto u trećem krugu. Baraž u kojem je Almir prošao na PINK BH moći ćete gledati na TV-u slijedeće sedmice. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.