Amer Međić za naš portal: 'Radostan sam, dali ste mi motiv i snagu.'

26.01.2014. 10:25 0

Amer Međić, maglajlija koji nastupa u Hayatovom show-u ZMBT u petak je kako smo već pisali dobio ocjene 10, 8, 9 i 9, a sinoć je na konačnoj listi učesnika zasjeo na prvo, zasluženo mjesto na tabeli.

VIDEO

Prije desetak dana Amer je isfrustriran ocjenama žirija svoje glasače pozvao da ne glasaju za njega, jer navodno želi napustiti show. Međutim Ameru su njegove maglajlije i svi oni koji ga podržavaju uzvratili svojim glasovima te je Amer sinoć zasluženo zasjeo na 1. mjesto tabele na konačnom poretku učesnika u ovom showu. 

 

Nakon što je zasjeo na vrh tabele, Amer nije krio radost, naš portal kontaktirao je Amera koji je izjavio: "Radostan sam, dali ste mi motiv i snagu i itekako sam iznenađen brojem glasova, zahvalio bih se putem vašeg portala svima koji me podržavaju, također zamolio bih sve one koji za mene redovno glasaju da ako misle da zaslužujem biti u vrhu tabele neka glasaju i dalje za mene, a ja ću se potruditi da budem još bolji akoBogda."

 

Naš portal je u nekoliko navrata svojim člancima podržavao Amera na njegovom putu i mi ćemo to i u narednom periodu činiti. 

Samo naprijed Amere!

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.