maglajinfo.com
magazin showbiz 1744
BHT1

Enis Bešlagić: Nema para zbog kojih bi reklamirao alkohol i cigarete

Interview20 na BHT1

Enis Bešlagić: Nema para zbog kojih bi reklamirao alkohol i cigarete

31.12.2015. 17:07 0

Enis Bešlagić gostovao je u emisiji Interview20 na BHT1 kod Sanele Prašović Gadžo.

VIDEO

U vrlo zanimljivom razgovoru između ostalog bh. glumac Enis je objasnio i zašto ne želi učestvovati u reklamama koje imaju vezu sa alkoholom i cigaretama. 

- Ne radim alkohol i cigarete, ne zato što sam pripadnik neke organizacije terorističke, nego zato što sam i vjernik a i zato što ne želim da radim ništa što je loše za djecu, ne želim da uradim reklamu, bez obzira da li ti pio ili ne, da li ti pušio ili ne pušio, ti ne možeš reklamirati nešto, imaš moralnu odgovornost. nešto zbog čega će neko nadrljati, kazao je Bešlagić. 

- Toliko je omladine koja gine na cestama zbog alkohola, morate imati društveno socijalnu odgovornost. Ti moraš znati da ne dolaziš ti iz normalne, pismene zemlje. Ti dolaziš ovdje gdje neko kad popije, on ne ustaje dok se ne ''oleši'', kazao je Enis. 

U prilogu pogledajte cijelu emisiju. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.