maglajinfo.com
magazin showbiz 5234

Iako dobar, Almir Delić napustio 'Zvezde Granda'

7.04.2014. 18:32 0

U 3. krugu emisija srbijanskog showa 'Zvezde Granda' prije neku noć, 5. aprila nastupio je i naš Maglajlija, Almir Delić. Nakon otpjevanog spleta pjesama sa Jasminom Hasićem iz Srebrenika koji je direktno prošao u slijedeći krug, naš Almir zahvaljujući Bosancevom glasu otišao je u baraž. Međutim, žiri ga u baražu nije izabrao kao jedinog koji prolazi od njih šest, pa je Almir napustio 'Zvezde Granda'.

Naš Almir pjevao je prvo 'Vranjanku' Staniše Stošića zbog koje mu je kritike uputio upravo Bosanac koji mu je dao glas za baraž. Druga pjesma koju je izveo bila je Šabanova 'S namerom pođoh u veliki grad'. 

 

Nakon po dvije odpjevane numere Almir je imao jedan glas dok je Jasmin Hasić imao četiri glasa, peti mu je dodijelila produkcija, i on se direktno plasirao u 4. krug takmičenja. Almir Delić kazao je nakon nastupa: "Ovaj put sam ja bio zadovoljan, ali žiri je bio nezadovoljan."

 

U baražu na kraju emisije Almir je pjevao 'Zajdi, Zajdi', međutim od 6 momaka, Almir nije bio jedini kandidat koji je od njih šest prošao  dalje. Kako je Almir zvučao poslušajte u video prilozima. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.