Kerim Zeljković pocijepao u Zvezdama Granda

2.01.2014. 21:45 0

Muzički program `Zvezda Granda` ni u sedmici od 2. do 8. decembra nije prošao bez kandidata iz BiH koji su oduševili žiri i publiku u studiju. Jedan od njih je i Kerim Zeljković - Leo Martin.

VIDEO

Dok je 19-godišnji Sarajlija Kerim Zeljković izvodio 'Odiseju' od Lea Martina, članovi žirija nisu imali izbora osim da jedan za drugim pritiskaju gumb koji označava prolaz dalje. Vrhunske glasovne sposobnost mladog Kerima, turističkog radnika koji se bavi rukometom,  nisu mogla rezultirati nikako drugačije. Nakon nastupa nagrađen je gromoglasnim aplauzom, a kasnije je rekao kako je od silnog uzbuđenja samo zatvorio oči i pjevao, pa šta bude. 'Zatvorio sam oči, kad sam ih otvorio ono piše GRAND, ne mogu da dišem', rekao je nakon nastupa Kerim Zeljković. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.