Ti si nama naša zvijezda

23.02.2014. 22:54 0

Ispadanje maglajlije Amera Međića kojem smo mi kao portal konstantno davali podršku iz Hayatovog show-a ZMBT 6 izazvalo je na društvenoj mreži 'Facebook' salvu pozitivnih komentara na račun Amera koji je spletom okolnosti i po našem mišljenju, bez lažne skromnosti rano napustio ovaj Hayatov show.

VIDEO
Maglajka Eldina Mehinagić, jedna je od mnogobrojnih maglajlija i maglajki koja je dala svoj komentar na Amerovo ispadanje iz show-a ZMBT.
 
 
"Ne znam zašto, ali nekako tvoje napuštanje show-a ZMBT doživljavam i kao svoj lični poraz, jer se kao tvoj sugrađanin nisam dovoljno potrudila da imaš podršku nas, maglajlija. Ali me tješi da si sa osmijehom i čistog obraza, čvrstog karaktera izašao iz show-a jer znam šta si sve proživljavao. Žao mi je što nismo bili više uz tebe kad si to trebao ali mi je drago da sam te upoznala kao jednu divnu osobu kojoj su roditelji ugradili kulturu i poštovanje i naučili kako ostati čovjek u svim prilikama. Ali želim da znaš da ima nas koji smo uz tebe u tvojim budućim planovima i nemoj nikada da zaboraviš, možeš uvijek nazvati naše brojeve onda kada osjetiš da su ti potrebni prijatelji. Budi i ostani nam uvijek takav nasmijan, sretan, simpatičan, drag i vragolast na sebi svojstven način, ali uvijek naš Amere", napisala je Eldina. 

 

Mišljenja smo da je komentar ovo na koga više ne treba ništa dodavati. Ponosni smo na Amerove nastupe, odradio je Amer svoj posao baš onako kako to maglajlije najbolje znaju i umiju. 

 

Amere, samo naprijed

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.