Anketa u Sao Paolu: Ko su ti, šta su ti Zmajevi, da prostiš?

25.04.2014. 10:23 0

Brazilci se uveliko pripremaju za Svjetsko prvenstvo, a tamošnje televizije već zagrijavaju atmosferu pred veliki događaj.

VIDEO

Do Mundijala je ostalo tačno 48 dana, a televizija Globo krenula je u predstavljanje kampova u kojima će odsjesti reprezentacije koje će igrati na ovom velikom takmičenju, javlja Fokus.

 

Tako je na red došao i Sao Paolo, grad u čijoj će blizini odsjesti i Zmajevi.

 

Prilog televizije Globo počeo je kratkom anketom o poznavanju reprezentacije BiH. Nosili su dres Miralema Pjanića i prolaznike pitali da li znaju koja ga reprezentacija nosi.

 

Niko od upitanih nije ponudio tačan odgovor, a pojedini su se i iznenadili kada su čuli da BiH uopšte nastupa na Svjetskom prvenstvu.

 

Nakon ankete, prilog je nastavljen u luksuznom hotelu Casa Grande na ostrvu Guaruja gdje će odsjesti naša reprezentacija.

 

Kamere su zavirile nakratko u kamp gdje će se pripremati Zmajevi, a kako je to sve izgledalo pogledajte u video prilogu.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.