Ja moram u smjenu - posljednji pješak koji je prešao preko 'Visećeg mosta'

26.05.2014. 21:48 0

Čovjek je prešao most i ne sluteći na razmjere katastrofe koja je poslije uslijedila i potopila i njegovo radno mjesto i čitav grad.

VIDEO

Viseći most koji je povezivao obale rijeke Bosne, odnosno Omerdino polje i ulaz u fabriku 'Natron-Hayat', nije izdržao vodenu stihiju. Usljed velikog opterećenja srušen je već prvi dan poplava, 14.05. poslije 19h (iako smo imali informaciju da je most srušen oko 17h, ovaj video nam govori da je most izdržao malo duže).

 

Na ovom video snimku objavljenom na youtube možete vidjeti vjerovatno posljednju osobu koja je prešla preko 'Visećeg mosta' žureći u smjenu u 'Natron-Hayat'. Čovjek je prešao most i ne sluteći na razmjere katastrofe koja je poslije uslijedila i potopila i njegovo radno mjesto i čitav grad.

 

U opisu video snimka stoji "Vjerovatno posljednja osoba koja je prešla Žičani most kod Natron-Hayata. Dolazi gospodin sa snimka do mosta i pita nas: "Momci, koja je dubina?" I bez da nas i sasluša izjavljuje: "Ja moram u smjenu." Snimano oko 19:00h."

 

Pogledajte šta je ostalo od 'Visećeg mosta'

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.