maglajinfo.com
magazin zanimljivosti 49834
TV1

Ramo Mehmedović Dodiku u lice: RS je genocidna tvorevina

Ramo Mehmedović Dodiku u lice: RS je genocidna tvorevina

21.09.2014. 17:59 0

Ramo Mehmedović, inače Srebreničanin prije nekoliko godina skrenuo je pažnju javnosti na sebe kada je sadašnjem Predsjedniku manjeg bh. entiteta u lice kazao ono što misli i ono što je istina, da je manji bh. entitet RS-a takozvana i genocidna tvorevina.

VIDEO

"Ja mislim da bi ovo trebalo mnoge iritirati, ko osjeća Bosnu i Hercegovinu svojom državom", kazao je tada za medije Ramo Mehmedović. 

"Je li vi znate šta je on rekao, da ne voli Bosnu i Hercegovinu i on doš'o sada ovdje i Lagumdžija s njim pregovara", ispričao je tada isprovociran izjavama Milorada Dodika Ramo za medije. 

Od tada pa do danas prošlo je tri godine, Dodik nastavlja sa svojim izjavama, a Ramo i oni koji razmišljaju slično kao Ramo su tu da Bosnu i Hercegovinu vole i čuvaju od Dodika i njemu sličnih mrzitelja Bosne i Hercegovine.

Pogledajte video prilog.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.