Kako nastaju misteriozna oštećenja na autima?

10.04.2014. 13:02 0

Koliko ste puta naišli na duboku brazdu na limu vašeg parkiranog auta i bijesni pomislili, da mi je samo vidjeti tko mi je to napravio?

VIDEO

Misteriozna oštećenja na limu automobila mogu nas dovesti do ludila, jer ih nije bilo kada smo odlazili primjerice u supermarket, a sada su ovdje. Za ovakva manja, ali iznimno iritirajuća oštećenja malo kada netko uistinu i odgovara, osim ako se niste našli u neposrednoj blizini i bili svjedokom ili se našla neka obzirna osoba pa vam ostavila podatke.

 

Ovaj video (najvjerojatnije snimljen u Rusiji) zorno pokazuje i zašto - tipično bezobzirno izlaženje iz automobila na parkingu i udaranje vratima u susjedni parkirani automobil… Izbjegavanje odgovornosti za neoprezno ponašanje i oštećenja na drugom automobilu, rješavaju se jednostavno, sjedanjem u vozilo i parkiranje negdje drugdje. Nadamo se da je barem vlasniku srebrnog Chevrolet Avea ova snimka pomogla za naknadu štete…

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.