YouTube/Tragom Sudbina

Nana Šerifa uz Zmajeve: Kad' vidim Džeku suze mi udare

Nana Šerifa uz Zmajeve: Kad' vidim Džeku suze mi udare

10.10.2014. 19:03 0

O Fanaticosima i drugim navijačkim skupinama koji su bodrili naše Zmajeve na svim merdijanima na kojima su nastupali ispričane su brojne priče. Međutim, priča o nani Šerifi sve je samo ne obična.

VIDEO

Priča koju su uradili novinari Radio-televizije Unsko-sanskog kantona i emisije “Tragom sudbina“ sigurno će vas oraspoložiti i nasmijati.

 

Prilog o 82-godišnjoj Šerifi Balić iz bihaćkog naselja Izačić je priča o jednoj od najstarijih navijačica Zmajeva. Njena priča, želja da upozna Edina Džeku i Emira Spahića, teške momente koje proživi za vrijeme utakmice sasvim sigurno će vas nasmijati, ali i ponukati da preispitate svoju "dozu energije" koju osjećate prema nacionalnom timu.

 

Nana Šerifa optimistično poručuje “Doći će Džeko do svoje nane da se vidimo. Ma Džeko će doći a možda će i Spahić imati mjesta“. Da li će naši kapiteni, bivši i sadašnji, ispuniti želju nani Šerifi, ostaje da se vidi.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.