maglajinfo.com
magazin zanimljivosti 1140

Rađen u saradnji s kompanijom Dron.ba

Pogledajte promotivni video JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići

12.02.2019. 11:36 0

Na YouTube kanalu JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. objavljen je promotivni korporativni video rađen u saradnji s kompanijom Dron.ba.

Ideja vodilja za jedan ovakav video je adekvatno prikazivanje cijelog procesa proizvodnje u preduzeću, koji se ne svodi samo na iskorištavanje šuma i njenu sječu, nego implicira koliko ovo preduzeće ulaže u zaštitu šume, uzgoj i njeno čuvanje, kako bi se izbjegla njena devastacija, sačuvala raznolikost te omogućilo i budućim generacijama da upravljaju ovim značajnim prirodnim resursom.

JP “ŠPD ZDK“ d.o.o. Zavidovići, je preduzeće koje odgovorno upravlja povjerenim resursima, jača saradnju sa lokalnim zajednicama te realizuje projekte od značaja za generacije koje dolaze.

Jačanje preduzeća kroz odgovorno upravljanje resursima, zaštitu interesa i prava radnika, nabavku kvalitetne radne opreme, opredjeljenje za poslovanje po europskim stndardima, garancija su uspjeha i put napretka je zagarantovan, saopćeno je iz JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.