REKAO NAM JE DA ĆE IMATI MALU FEŠTU

Pozvao nekoliko prijatelja, pa mu 1500 tinejdžera rasturilo kuću!

5.05.2014. 02:59 0

Policija iz Ontaria sa 60 policijskih vozila došla je na imanje u Bramptonu i prekinula divlji kućni dernek u petak navečer na kojem se našlo čak 1500 pomahnitalih tinejdžera.

VIDEO

- Rekla sam svom sinu da može pozvati nekoliko prijatelja - kazala je zaprepaštena majka nakon što je saznala za haos u kući koju je porodica obnavljala nekoliko godina, prenosi "Jutarnji.hr".

 

Susjedi su kazalo kako ih je sin informirao o zabavi u petak ujutro.

 

- Rekao nam je da će imati malu feštu - rekao je susjed za CTV News.

 

No u 21:30 po lokalnom vremenu, kuća je bila u potpunosti uništena.

 

Dernek se već nekoliko dana promovirao na "Twitteru" pod hashtagom #MansionParty.

 

Nick (16) kazao je da je za parti saznao preko društvenih mreža i da je na dernek stiglo oko 200 automobila i autobus pun ljudi.

 

- Vidio sam nešto slično u filmovima, no nikad u stvarnom životu. U kući je bilo stotine ljudi. Neki su se penjali po ljestvama i razbijali prozore, neki su pili. Baš svi su željeli uči unutra - kazao je za "The Record".

 

Fotografije objavljene na "Twitteru" prikazuju stotine mladih naguranih na stepenice, a još više izvan kuće.

 

Glasnogovornik policije Thomas Ruttan kazao je kako nije bilo ozlijeđenih, no da je nekoliko tinejdžera uhvaćeno zbog napada na policajce i konzumacije alkohola.

 

- Stvarno je čudno da se ništa loše nije dogodilo - kazao je Ruttan za CTV Toronto.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.