RESPECT: Ljuti Krajišnici nadmašili sami sebe

11.06.2014. 01:27 0

Na youtube servisu danas je osvanuo video koji zaslužuje poštovanje cijele Bosne i Hercegovine. Ljuti Krajišnici nadmašili su sami sebe, a video koji je urađen najmodernijom opremom za snimanje podsjećanje je i na trojicu članova navijačke grupe "Ljuti Krajišnici" koji su smrtno stradali prošle godine.

VIDEO

Kako piše novovrijeme.ba video koji su snimili Krajišnici kao znak podrške našim reprezentativcima na Svjetskom prvenstvu u Brazilu izmamio je brojne osmijehe na licima Bosanaca i Hercegovaca, ali i pokazao svijetu kako se i na koji način voli i predstavlja Bosna i Hercegovina.

 

Video koji je urađen najmodernijom opremom za snimanje podsjećanje je i na trojicu članova navijačke grupe "Ljuti Krajišnici" koji su smrtno stradali na povratku s utakmice koju je naša reprezentacija igrala protiv Litvanije u Kaunasu.

 

U videu su svoje učešće dali svi, od najmlađih do onih starijih, što samo pokazuje da ljubav prema reprezentaciji i domovini ne poznaje dobne granice.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.