BH Telecom dijeli 175 računara

Snimite kratki film o školi i osvojite vrijednu računarsku opremu

21.10.2014. 13:12 0

Veliko nagradno takmičenje BH Telecoma za sve osnovne, srednje i specijalne škole sa područja Federacije Bosne i Hercegovine traje još uvijek, saopćeno je iz BH Telecoma, prenosi bh. novinska agencija Patria (NAP).

Učenici čiji kratki film o školi bude imao najviše lajkova, osvojit će vrijednu računarsku opremu koju će BH Telecom uručiti njihovoj školi.

 

Nagradna igra BH Telecoma odvoja se pod motom „Snimi COOL video i osvoji COOL računarsku opremu za svoju školu!“, piše NAP.

 

Takmičenje je koncipirano u tri ciklusa i za učešće je potrebno:

  • od 1.10. do 2.11. izvršiti prijavu škole za takmičenje. Obrazac za prijavu dostupan je na linku ovdje
  • od 03.11. do 16.11. postaviti sadržaj/video zapis o svojoj školi u trajanju do 3 minute na Facebook page-u BH Telecoma,
  • od 17.11. do 15.12. pozvati simpatizere svoje škole da lajkaju postavljeni sadržaj na Facebooku

 

Nakon 15. decembra, slijedi sabiranje pristiglih lajkova video snimaka i glasova 12-člane komisije i objavljivanje spiska 35 škola pobjednica kojima će BH Telecom isporučiti nagrade.

 

Nagradni fond takmičenja: 175 računara, 70 multifunkcijskih uređaja i odgovarajuća mrežna oprema.

 

 

Napomena:

  • Uz elektronsku prijavu putem web portala nepohodno je priložiti Rješenje o upisu u sudski registar/Izvod iz sudskog registra - kopija, 
  • Video sadržaj može da bude slobodan izbor prezentacije škole, napravljen sa prosječnog mobilnog uređaja, računara i sl., te dostavljen od strane učenika ili nastavnog kadra.
  • Škola mora biti ugovoreni korisnik minimalno jedne usluge BH Telecoma (što dokazuju kopijom zadnjeg računa ili ugovora) koji se prilažu uz elektronsku prijavu putem web portala.
  • Kompletnu listu pravila takmičenje možete preuzeti klikom na link  ovdje.
  • Spisak škola pobjednica ovog takmičenja će biti objavljen u „Oslobođenju“, kao i na web i Facebook stranici BH Telecoma.

 

Sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail: nagradna.igra@bhtelecom.ba

 

BH Telecom je na ovaj način kroz nagradne igre u proteklom periodu dodijelio više od 2.200 računara i preko 900 drugih multifunkcijskih uređaja za opremanje više od 400 škola u BiH. Ulaganje u obazovanje mladih je jedan od najvažnijih stubova drušvene odgovornosti BH Telecoma, saopćeno je iz ove državne kompanije, prenosi Patria.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.