maglajinfo.com
magazin zanimljivosti 2325

ZAJEDNIČKA NOGOMETNA HIMNA BOSNE I HERCEGOVINE I HRVATSKE

Zemljo moja jedina, od Mandže i Edina

18.04.2014. 14:51 0

Na youtubeu se uoči Svjetskog prvenstva pojavio više nego zanimljiv spot sa zajedničkom nogometnom himnom reprezentacija Bosne i Hercegovine i Hrvatske naslovljen 'Vatreni Zmajevi' koja će Vam se svidjeti na prvo slušanje.

VIDEO

U spotu reper Ante Cash u dresu reprezentacije Hrvatske i s navijačkim šalom bh. reprezentacije i s navijačkim šeširom BiH pjeva zajedničku humnu posvećenu dvjema reprezentacijama uz stihove "Zemljo moja jedina od Mandže i Edina, Zemljo moja jedina od Poljuda do Koševa, znaj da tebe volim ja.". 


Ante Cash u spotu se pojavljuje u nekoliko bosanskohercegovačkih i hrvatskih kombinacija. U svakom slučaju - vrlo interesantan video uradak, u duhu nedavnog dolaska grupe navijača u dresovima Hrvatske na utakmice bh. rukometne reprezentacije u Vitezu gdje su, kako su kazali, došli da navijaju za BiH.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.