maglajinfo.com
magazin zdravlje 702

''Gdje život počinje'': Mjesec dana besplatnih pregleda i konsultacija za parove u Bahçeci centru

29.01.2016. 15:43 0

U sklopu projekta ''Gdje život počinje'' ljekari Bahçeci centra za ginekologiju, neplodnost i vantjelesnu oplodnju će u periodu od 01.02. do 29. 02. 2016. pružati besplatne konsultacije i preglede za sve parove koji se suočavaju s problemom neplodnosti.

Vođeni misijom da je porodica najveće blago, Bahçeci centar pokrenuo je početkom prošle godine društveno odgovorni projekat "Gdje život počinje", u sklopu kojeg su do danas 512 parova koji se suočavaju s problemom neplodnosti u Zenici, Tuzli, Bihaću, Mostaru, Podgorici i Sarajevu ostvarili pravo na besplatne konsultacije i preglede.

O potrebi i uspjehu ovog projekta govore podaci da neki od parova koji su ostvarili pravo na besplatne preglede danas očekuju prinove. Kako ističu iz Bahçeci centra, nekada je problem krajnje jednostavan i dovoljno je samo obratiti se stručnjaku za neplodnost i dobiti tačnu dijagnozu, kako bi par mogao ostvariiti potomstvo.

Inače, Bahçeci centar je u prošloj godini ostvario rekordan uspjeh u broju rođenih beba. Za tri godine postojanja, Bahçeci centar pomogao je da na svijet dođe 350 beba, a samo u prošloj godini rođena je 151 beba.

Svi zainteresovani za besplatne konsultacije i preglede u Bahçeci centru u Sarajevu, ulica Hamdije Kreševljakovića 57, svoj termin mogu zakazati pozivom na brojeve telefona 033.420.194 i 062.051.312.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.