maglajinfo.com
sport košarka 1127

Košarkaški klub Maglaj završio projekat renoviranja koševa

10.05.2017. 11:26 0

Košarkaški klub Maglaj jučer je i zvanično završio projekat renoviranja koševa u maglajskoj Sportskoj dvorani.

Kako je saopćeno iz Košarkaškog kluba Maglaj postavljene su nove table, obručevi, postavljene su nove sajle, kočnica protiv pada koša i prerada konstrukcije je dovedena na najviši nivo.

Radove je izvodila firma ELAN a projekat ovog maglajskog sportskog kolektiva podržali su Federalno ministarstvo kulture i sporta, Općina Maglaj, Dom kulture “Edhem Mulabdić”, sponzori te svi oni koji su kupili članske kartice KK Maglaj.

- Zahvaljujemo se i Harunu Mahmutoviću od kojeg apsolutno imamo uvijek najveću podršku. Grad Maglaj, Sportska dvorana, KK Maglaj i svi koji vole sport su dobili koševe vrhunskog kvaliteta koji će potrajati i za buduće generacije - navode iz Košarkaškog kluba Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h