"Želimo ponovo uzeti sve trofeje"

1.01.2014. 18:45 0

Kapiten minhenskog Bayerna, Philipp Lahm, izjavio je kako njegova ekipa i u 2014. godini želi osvojiti sve trofeje.

Nakon što su prošle sezone Bavarci osvojili apsolutno sve trofeje, njihovom igrom svijet je bio zadivljen. Lahm smatra kako je gotovo nemoguće ponoviti taj uspjeh, ali da ponovo žele sve trofeje.

 

"Gotovo je nemoguće ponoviti prošlu sezonu, pogotovo odmah u narednoj. Međutim, naša je želja ponovno osvojiti sve trofeje. To je naš najveći izazov", rekao je Lahm u razgovoru za klupsku stranicu.

 

Kapiten bavarskog tima vjeruje kako njegova ekipa neće dopuštati previše pogrešaka u nastavku sezone. "Ekipa ima još dosta potencijala i mogla bi suparnike stavljati pod još veći pritisak. U prvom dijelu sezone nam se događalo da smo svojim greškama vraćali protivnike u igru, ali vjerujem da se u budućnosti takve stvari neće više ponavljati. Imamo sjajan tim i veselimo se izazovima u novoj godini", dodao je Lahm.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.