Adidas oblači Zmajeve?

10.03.2014. 23:57 0

Radilo se samo o špekulacijama ili ne, nakon isteka ugovora sa dosadašnjim sponzorom opreme Legea, definitivna odluka će biti i ozvaničena.

Prema pisanju portala bportal.ba, renomirani proizvođač sportske opreme Adidas bit će novi sponzor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Članovi Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH jednoglasno su potvrdili ovu odluku, a nakon isteka ugovora sa dosadašnjim sponzorom, ova odluka će biti i ozvaničena.

 

Do sada je naša reprezentacija nastupala u opremi italijanskog prozivođača opreme Legea, a ovaj ugovor vrijedi do juna, taman prije početka Mundijala u Brazilu. Kako sprenosi Supersport.ba u igri da oblači naše reprezentativce bili su još Nike i Puma, ali je Adidas ocijenjen kao najkvalitetniji i najpovoljniji, tako da ćemo Zmajeve u Brazilu gledati obučene u opremi Adidasa.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Prodaju se još dvije stambene jedinice u strogom centru Maglaja! Više na: https://t.co/fpbovVdO4D

@maglajinfo.com17.07. - 09:47h