N. Dedukić/Maglajinfo.com
sport nogomet 1191

Vis Simm-Bau porazio Stupčanicu

Adin Rahmanović: Zasluženo smo slavili, hvala navijačima

9.04.2018. 12:49 0

Strijelac pobjedonosnog gola za NK Vis Simm-Bau.

Strijelac pobjedonosnog gola za NK Vis Simm-Bau u jučerašnjoj utakmici protiv Stupčanice bio je Adin Rahmanović u 54. minuti susreta.

Nakon utakmice Rahmanović je izjavio da je njegova ekipa zasluženo slavila. 

- Veoma teška utakmica po veoma teškom vremenu. Mislim da je nervoza doprinijela ovoj da tako kažem nervoznoj igri. Mnogo nabijanja lopte ali mislim da smo zaslužili pobjedu, imali smo više prilika do pogotka a poslije gola smo čuvali rezultat i to je to - kazao je Rahmanović. 

U narednom kolu Vis će u goste NK Zmaj. 

- Optimističan sam, mislim da će nam protiv Zmaja biti dovoljan i bod da osiguramo to prvo mjesto, možda je to i preoptimistično ai pobijedili smo do sada dvije možda i najbolje ekipe ove polusezone, sljedeća utakmica je ta treća ekipa i ako uzmemo gore bod, mislim da je to to - izjavio je Rahmanović. 

Popularni Gromovi pružili su veliku podršku domaćim igračima da dođu do važne pobjede protiv Stupčanice.  

- Hvala Gromovima, čitavu sezonu su uz nas, idu i na gostovanja a svakako prate i domaće utakmice iako je sunce možda išlo protiv njih. Oni su nas nosili, dali nam vjetar u leđa i pomogli nam da pobijedimo u ovoj utakmici - rekao je Rahmanović na kraju za Maglajinfo.com.  

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.