maglajinfo.com
sport nogomet 600

Napadač Natrona

Adis Spahić: Pokazali smo da možemo odlično igrati i da ne pobjeđuju uvijek favoriti

17.04.2019. 21:09 0

Adis Spahić nakon susreta za Maglajinfo.com.

Nogometaši Natrona danas su pred domaćom publikom u sklopu Druge lige FBiH - Centar porazili lidera na tabeli FK Radnik iz Hadžića rezultatom 1:2. 

Nakon susreta Adis Spahić, napadač Nogometnog kluba Natron rekao je za Maglajinfo.com da su on i njegovi saigrači dali maksimum i da je današnja predstava na nivou NK Natron.

- Želim se zahvaliti mojim saigračima koji su dali maksimum i pokazali da možemo odigrati jednu odličnu utakmicu koja je na nivou onoga što je ustvari NK Natron. Želim se zahvaliti našoj vjernoj publici. Sigurno bez njih ne bi mogli ostvariti ovaj zacrtani cilj a on je bio osvojiti tri boda iako je Radnik prvoplasirana ekipa na tabeli. Oni su bili favoriti ali favoriti ne pobjeđuju uvijek. Drago mi je da se klub polahko penje na tabeli Druge lige FBiH - Centar. U protekle 4 utakmice nismo upisali niti jedan poraz. Tri pobjede i jedan remi su sigurno dobar rezultat - kazao je nakon meča napadač NK Natron. 

Spahić je pohvalio trenutnu situaciju u maglajskom klubu. 

- Situacija u klubu se promjenila nabolje i ovim putem čestitam i zahvaljujem se članovima Uprave koji su obezbijedili sredstva i stvorili dobre uslove za rad a evo sada kao rezultat toga stižu novi bodovi. Pružili smo dobru partiju obzirom da zaista vrijedno radimo na čelu s našim šefom Dinom - zaključio je Spahić. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.