N. Dedukić/Maglajinfo.com
sport nogomet 1621

Trener Moševca

Adnan Kahrimanović: Podbacili smo, nadam se da ćemo u narednim utakmicama biti bolji

11.03.2018. 20:22 0

Trener Nogometnog kluba Moševac nakon današnjeg poraza od Nogometnog kluba Natron.

Nakon današnjeg susreta između Natrona i Moševca u kojem je slavio domaći Natron, trener gostujućeg tima izjavio je da su njegovi nogometaši podbacili ali i kako se nada da će u narednim utakmicama biti bolji.

- Što se tiče prvog dijela utakmice nogometaši nisu ispoštovali ono što smo dogovorili u svlačionici. Dosta su zakazali u tranziciji, znali smo da je Natron opasan iz kontri i to su i pokazali. Dosta su više angažovano ušli u ovu utakmicu i ja im čestitam na pobjedi - kazao je Kahrimanović.  

- Mi ćemo se boriti za to prvo mjesto, mada mi ne možemo ući u viši rang zbog omladinskih selekcija, ali pokušat ćemo svakako opravdati povjerenje naših ljudi u klubu, danas smo podbacili, nadam se da ćemo u narednim kolima biti bolji - kazao je trener Moševca. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.