maglajinfo.com
sport nogomet 346

Bez Miralema Pjanića protiv Belgije

28.09.2017. 21:37 0

U predstojećoj kvalifikacionoj utakmici s Belgijom Miralem Pjanić zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Mehmedu Baždareviću.

Naš reprezentativac se povrijedio sinoć na zagrijavanju pred početak susreta Lige prvaka između  Juventusa - Olypiakosa.

Šef medicinskog tima reprezentacije Reuf Karabeg, potvrdio je da je Pjanić povrijeđen i da će pauzirati nekoliko sedmica.

- Nakon urađene magnetne rezonance pregledali smo snimak. Razgovarali smo s Miralemom i doktorom Juventusa Fabiom, te je konstatirano da se radi o djelimičnom puknuću nadkoljenog mišića u dužini od dva cm, što će zahtijevati oporavak od tri do četiri sedmice - kazao je Karabeg, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

- Izuzetno mi je žao što sam se povrijedio baš sada, kad nam predstoji važna utakmica s Belgijom. Svim srcem ću biti uz ekipu i nadam se da ova situacija može biti dodatni motiv za pobjedu - rekao je Pjanić.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.