N. Dedukić/Maglajinfo.com
sport nogomet 1454

Trener NK Natron

Damir Sirovica: Nisam zadovoljan, ne želim tražiti alibi u sudijskim odlukama

15.10.2017. 21:35 0

Trener Nogometnog kluba Natron nakon utakmice sa Radnikom iz Hadžića u izjavi za portal Maglajinfo.com istakao je da nije zadovoljan remijem, ali i da ne želi komentarisati današnje sudijske odluke.

- Znali smo da nas čeka teška utakmica s obzirom je ekipa Radnika iz Hadžića jedna stvarno kvalitetna ekipa što govore i njihovi dosadašnji rezultati. U Maglaj su došli bez ijednog poraza. Međutim ja ne mogu biti zadovoljan s obzirom da smo imali 2:1 i da nismo mogli ovu utakmicu dovesti do kraja. To govori da i dalje nismo prava ekipa koja bi to svakako napravila - izjavio je Sirovica. 

Utakmica je nakratko bila i prekinuta zbog protesta navijača sa tribina maglajskog stadiona zbog sudijskih odluka, ali Sirovica ističe kako ne želi tražiti alibi u lošem suđenju za današnji rezultat. 

- Ne želim tražiti alibi za današnji rezultat u sudijskim odlukama. Vidjet će navijači to vjerovatno na nekim snimcima, te sporne situacije. O tome zaista ne bi pričao, mene interesuje mi kao ekipa šta možemo i šta trebamo uraditi da bi jednu ovakvu utakmicu dobili - rekao je Sirovica.  

U narednom kolu Natron će u goste Azotu u Vitkoviće. 

- Istini za volju imamo sada dva teška gostovanja do kraja prvenstva. Idemo u Vitkoviće i Goražde, to su isto ekipe koje su u rangu Hadžića, u vrhu tabele i sigurno su jake. Na kraju trenutno u ovoj konstelaciji odnosa, mislim da se ovaj remi i ne može smatrati neuspjehom - zaključio je trener Natrona. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.