maglajinfo.com
sport nogomet 2668

Deseta večer 55. MMNT: Od 19,55 sati Libero Hajdić protiv BCS Huso

28.12.2016. 16:55 0

Deseta večer Tradicionalnog natronovog malonogometnog turnira donosi tri nove utakmice a koje se igraju u sklopu grupne faze takmičenja.

Večeras u 18,00 sati na parket Gradske sportske dvorane Maglaj istrčat će igrači Intera i Juniora NK Natron. 

Ova utakmica igra se u sklopu grupe G, gdje je trenutno na prvom mjestu tabele ekipa Sindikat Excel koja na kontu ima 9 bodova nakon tri odigrana meča. 

Preostale tri ekipe i to: Inter, Juniori NK Natron i Ponijevo borit će se za drugu poziciju koja vodi u drugu fazu takmičenja turnira.

S obzirom da su nogometaši Sindikat Excela sve tri spomenute ekipe porazili i obezbijedili plasman u drugu fazu takmičenja, one nemaju bodova na svom kontu. 

Od 19,10 sati gledaoci će moći pratiti utakmicu iz grupe A, a snage će odmjeriti prošlogodišnji osvajač turnira BCS Zilkić i Caffe bar Retro. 

BCS Zilkić ima maksimalan učinak, dvije pobjede u dvije utakmice, dok su nogometaši Caffe bar Retro upisali pobjedu i remi. U ovoj grupi Stranka za BiH ima jedan osvojen bod, dok je PS Maglaj bez bodova. 

Treća utakmica desete večeri turnira donosi derbi grupe B. Od 19,55 sati sastat će se BCS Huso i Libero Hajdić.

Vjeruje se da će ova utakmica ponuditi odličan mali nogomet obzirom da su Osmanović i Fejzić (Libero Hajdić) na jednoj strani a na drugoj Omerdić i Husejnspahić (BCS Huso).

Četiri igrača koja su u dosadašnjem dijelu turnira postigla ukupno 19 golova.

Obe ekipe do sada imaju po 6 bodova, dok su Seni Bus i Aladin Delić Zela u ovoj grupi bez bodova. 

BCS Huso ima gol razliku +16 a Libero Hajdić +15. Ove dvije ekipe do sada su i najefikasnije kada su u pitanju golovi na 55. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''.

Stanje po grupama Memorijalnog malonogometnog turnira možete pogledati klikom ovdje, a sve rezultate dosadašnjih utakmica pogledajte klikom ovdje

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.