maglajinfo.com
sport nogomet 4349

Dizdarević tri gola protiv Krivaje posvetio Aladinu Deliću - Zeli

26.09.2016. 15:57 0

Nogometaš Natrona Dino Dizdarević jučer je u komšijskom derbiju protiv Krivaje postigao hat-trick, a tri gola koja je postigao posvetio je vjernom navijaču Nogometnog kluba Natron, Aladinu Deliću - Zeli, koji je nastradao u soabraćajnoj nezgodi.

Kako je izjavio Dizdarević za naš portal, Aladin je imao veliku želju da Dino igra u dresu sa brojem 25, pa mu je tu želju jučer i ispunio. 

"Jučer sam igrao za Aladina Delića - Zelu i njegovu čast. Tri gola koja sam postigao posvećujem njemu. On je imao želju da igram u dresu sa brojem 25 i jučer sam mu ispunio tu želju. On je i jučer bio naš 12. igrač. Neka mu dragi Allah podari džennet", kazao je Dizdarević u izjavi za portal Maglajinfo.com.

Inače nogometaši Natrona jučer su upisali šestu uzastopnu pobjedu u okviru Druge lige FBiH Centar protiv Krivaje rezultatom 3:1. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.