maglajinfo.com
sport nogomet 1759

Dolaze bolji dani za NK Natron: Mirza Halvedžić na čelu maglajskog kluba

11.09.2019. 12:37 0

Nogometni klub Natron Maglaj ima novi Upravni odbor kojeg čini 7 članova.

Odlučeno je to na danas održanom sastanku radne grupe koja je sebi uzela za obavezu da stabilizuje prilike u maglajskom drugoligašu, formira novi Upravni odbor te pripremi redovnu izbornu skupštinu koja bi se trebala održati po završetku prvog dijela sezone u Drugoj ligi FBiH Centar.

Kako portal Maglajinfo.com saznaje iz izvora u maglajskom klubu novi Upravni odbor Nogometnog kluba Natron čini sedam članova a to su: Edin Osmić, Muharem Bajrić, Adnan Kepić, Mustafa Gračić, Jasminko Kapić, Mirza Halvedžić i Salim Đonlić.

Odlukom članova Upravnog odbora za predsjednika 93-godišnjeg NK Natron izabran je Mirza Halvedžić dok su njegovi zamjenici Edin Osmić i Muharem Bajrić.

Podsjećamo, izabranici trenera Dine Mačka nakon četiri odigrana kola u Drugoj ligi FBiH – Centar nemaju niti jedan bod na kontu i nalaze se na posljednjoj poziciji tabele. Već nekoliko mjeseci unazad osjeti se loša atmosfera u i oko maglajskog kluba koji se nalazi u velikim finansijskim i drugim organizacijskim problemima.

Uprkos svemu, novi Upravni odbor odlučio se uhvatiti u koštac s nagomilanim problemima te zajedno s navijačima, prijateljima kluba, novim sponzorima krenuti u sanaciju i rješavanje problema.

Nakon današnjeg sastanka preostalo je još da se riješe administrativne aktivnosti u vezi sa dokumentacijom a onda će i zvanično novi Upravni odbor prioniti zadacima i kreiranju boljih uslova za rad svih selekcija maglajskog kluba.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Bračnom paru iz Maglaja 2.000 dolara nagrade za ideju kako riješiti otpad od hrane. Više na:… https://t.co/1coM9h3h0E

@maglajinfo.com19.12. - 08:59h