maglajinfo.com
sport nogomet 1923

55. MMNT: NWC protiv Liješnice, Ponijevo i Juniori NK Natron, Stranka za BiH protiv PS Maglaj

30.12.2016. 15:56 0

Na 55. Memorijalnom malonogometnom turniru ''Natronovi branioci Maglaja'' večeras će biti odigrana tri nova meča grupne faze.

Prema ranije utvrđenom rasporedu utakmice će igrati ekipe iz grupa F, G i A. 

Prvi je na rasporedu meč između New Winner Cluba i Liješnice i to od 18,00 sati.

Pred ovu utakmicu u grupi F prva je Liješnica sa 6 bodova, drugi na tabeli su nogometaši New Winner Cluba sa 4 boda. Treći je Ulišnjak sa 1 bodom dok Bosna Sam nema osvojenih bodova. Sve ekipe imaju po dva odigrana meča. 

Drugi meč na rasporedu je od 19,10 sati a sastaju se u sklopu grupe G Ponijevo i Juniori NK Natron.

U grupi G Sindikat Excel je u tri utakmice zabilježio tri pobjede i osigurao plasman dalje. Nogometaši Sindikat Excela nalaze se na prvoj poziciji tabele. Drugi su igrači Intera sa 3 osvojena boda. Na trećoj poziciji nalazi se Ponijevo a na četvrtoj Juniori NK Natron. Ponijevo i Juniori NK Natron nemaju osvojenih bodova do sada. 

U trećem meču od 19,55 sati u sklopu grupe A posljednju utakmicu igraju Stranka za BiH i PS Maglaj. Poslije ove utakmice u grupi A će sve biti jasno. 

U ovoj grupi na prvom mjestu je BCS Zilkić sa 9 bodova koji je osigurao plasman dalje. Drugi su nogometaši Caffe bar Retro sa 4 osvojena boda. Stranka za BiH je treća sa jednim osvojenim bodom, dok su posljednji na tabeli igrači PS Maglaj bez osvojenog boda.

Nogometašima Stranke za BiH potrebna je minimalna pobjeda kako bi izbili na drugo mjesto grupe a koje vodi u narednu fazu takmičenja. 

Nakon 12. večeri turnira uslijedit će dvodnevna pauza, a turnir će biti nastavljen u ponedjeljak. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.