Džeko: Sretno momci, vi to možete! Idemo ludo, idemo jako!

16.11.2014. 17:47 0

Ne sjećam se kada sam posljednji put propustio jednu od utakmica reprezentacije. Nažalost, ovaj put me spriječila povreda i ne mogu riječima dovoljno opisati žal što večeras neću istrčati sa suigračima na teren u Haifi, napisao je na svom Facebook profilu naš Dijamant i kapiten Edin Džeko.

- Ipak, uprkos izostancima, vjerujem da će vaši, naši, moji zmajevi, večeras dati sve od sebe za dobar rezultat i još jednom pokazati da smo najbolji kada je najteže. Podrška je neophodna i zato im želim mnogo sreće večeras, jer će nam, uz kvalitet, zalaganje i borbenost, koje nikad nije bilo upitno, itekako trebati. Sretno momci, vi to možete! Idemo ludo, idemo jako!

 

Inače, Džeko je svoje saigrače posjetio i u Trening centru u Zenici dao im podršku i poželio im sreću u Izraelu. Iako je reprezentacija BiH oslabljena jer igra bez standardnih napadača Džeke i Vedada Ibiševića, sigurni smo da će ostali Zmajevi Hajrović, Bešić, Pjanić, Lulić, Begović, Spahić i drugi dati i posljednji atom snage za pobjedu nad Izraelom.

 

Zmajevi će imati i podršku bh. navijača koji su u Haifu stigli i iz BiH i drugih dijelova svijeta, kao i navijačke skupine BH Fanaticosi koji prate Zmajeve gdje god da igraju.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.