Emir Spahić: 'Nakon mnogo neprospavanih noći donio sam ovu odluku.'

8.08.2014. 01:02 0

Emir Spahić potvrdio je i putem oficijalne facebook stranice emotivnim pismom svoj odlazak iz reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Dragi moji fanovi, prijatelji, poznanici, rodbino i ostali. Nakon dugog razmišljanja i puno neprospavanih noći odlučio sam se na odlazak iz moje ljubavi, moje sreće, moje duše i moje zakletve - moje jedine reprezentacije BiH.

 

Ne, nije to bila nepromišljena niti ljutnjom izazvana reakcija nego u miru donesena odluka. Sa ponosom sam skoro punih 12 godina nosio dres moje države i pokušavao moju državu što bolje prezentirati u svijetu i nakon tog dugog perioda odlučio svoje mjesto prepustiti mlađim kolegama jer mislim da je to normalna stvar i normalno razmišljanje. Mojim kolegama, mojoj braći na koje sam beskrajno ponosan zelim jako puno uspjeha i sreće te da nastave tamo gdje smo stali. Nogometnom Savezu želim da nastave ovim ritmom "gaziti" prepreke i koračaju naprijed. Našim navijačima da ne prestaju bodriti svoju reprezentaciju ma kakav rezultat na terenu bio te da zaštite naše momke od zlih ljudi i zlih uticaja jer su oni zaista čiste duše i iskrene patriote.

 

Draga braćo sa vama i bez vas ništa nije isto. Da ne pametujem više... HVALA VAM ZA SVE DANE PONOSA I SLAVE! Vaš Spaha, napisao je dugogodišnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.