Emir Spahić u HSV-u narednu godinu

5.07.2015. 15:32 0

Njemački HSV na stranici je objavio da će Emir Spahić, bh. nogometaš s ovim klubom potpisati jednogodišnji ugovor i to nakon što su okončani ljekarski pregledi.

Napomenuto je da će Spahić kao slobodan igrač i ovakve klase će doprinjeti stabilnosti u HSV-u. Istaknuto je i da su sa Spahićem pričali o incidentu koji je imao u Leverkusenu.

Inače, čelnici Hamburger SV su već duže vrijeme ozbiljno radili da u ovom prijelaznom roku angažuju Emira Spahića.  Klub, koji se u posljednji čas spasio od ispadanja iz Bundeslige,  defanzivnu liniju pojačat će sa bh. reprezentativcem.

Emir Spahić je od aprila mjeseca slobodan igrač s obzirom da je zbog incidenta sa zaštitarima sporazumno raskinuo ugovor sa Bayer Leverkusenom. Od tog dana do danas spominje se u kontekstu brojnih klubova, između ostalih Dinama, Galatasaraya, Bešiktaša i Panathinaikosa.  Podsjećamo, ovaj 34-godišnji Dubrovčanin tokom svoje karijere nastupao je za Čelik, Zagreb, Shinnik, Torpedo, Lokomotiv, Montpellier, Sevillu, Anzhi i Bayer iz Leverkusena. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.