maglajinfo.com
sport nogomet 888

Invazija navijača: Bečom se ori ''Booosno ti si šampion"

31.03.2015. 18:48 0

Večeras se na stadionu Ernst Happel u Beču igra prijateljski susret reprezentacija BiH i Austrije, a veliki broj navijača bukvalno je preplavio glavni grad Austrije.

Beč je plavo-žute boje, iz centra ovog austrijskog grada velika kolona naših navijača krenula je prema stadionu gdje će večeras biti odigran meč između Austrije i Bosne i Hercegovine. Najvjerniji navijači naše reprezentacije zapalili su i nekoliko baklji. Pjesma bh. navijača ori se Bečom, javio je reporter portala maglajinfo.com.

 

VIDEO SNIMAK NEPREGLEDNE KOLONE NAVIJAČA BOSNE I HERCEGOVINE KOJA SE KREĆE PREMA STADIONU POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE

 

Navijači se odlično zabavljaju na bečkim ulicama. Njihov veliki broj iznenadio je i samog selektora, dok su Zmajevi naučili na ovakvu podršku. Ovo će biti drugi meč Mehmeda Baždarevića na klupi BiH, a prethodno je uspio upisati bodove protiv selekcije Andore. 

 

Inače, većina navijača je spremna te posjeduje zastave BiH i druge navijačke rekvizite, pa su ulice Beča bukvalno plavo-žute. Prema procjenama očekuje se 20.000 navijača na stadionu.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.