Nermin Hodžić kuha Zmajevima

Ko je novo ime na spisku Zmajeva za Brazil?

8.05.2014. 14:13 0

Iako ovo ime niste vidjeli na spisku selektora Sušića, on ipak ide sa Zmajevima u Brazil.

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine u Brazilu će imati sve uslove za što bolje pripreme na historijskom nastupu na Mundijalu. Iako trening-kamp u Guaraji i hotel Casa Grande imaju sve neophodne prateće sadržaje, u N/FSBiH su odlučili da, po uzoru na najveće svjetske timove, sa ekipom u Brazil putuje i kuhar.

 

“Odlučeno je da putuje kuhar, a to će biti Nermin Hodžić”, potvrdio nam je Elmir Pilav, sekretar stručnog štaba bh. tima.


Inače, Hodžić je rođen u Sarajevo, gdje je radio u nekoliko eminentnih restorana i hotela, a jedno vrijeme boravio je i u Lisabonu, a potom i Brazilu, gdje je učio od najboljih i najpoznatijih imena svjetske kuhinje.


Osim što će sada kuhati zmajevima, u biografiji mu piše kako su u njegovim jelima, između ostalih, uživali i američki potpredsjednik Joseph Biden, fudbaleri Portugala, te slavni američki glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt.


Pilav nam je potvrdio da to nije jedina novost, te da će biti pojačan i medicinski tim. Naime, u Brazil će putovati još jedan fiziterapeut, pa će uz doktora Reufa Karabega i dosadašnje fiziterapeute Radomira Ćosovića i Ismara Hadžibajrića raditi i Siniša Ćibić, koji isti posao obavlja u mladoj reprezentaciji naše zemlje, odnosno banjalučkom Borcu. Također, reprezentaciji je prododat još jedan ekonom koji će pomagati Ademu Đipi i Fuadu Keči.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.