Maglajinfo.com u Zenici na treningu Zmajeva koji danas putuju u Izrael

14.11.2014. 01:34 0

Večeras su bh. fudbaleri u Trening kampu u Zenici odradili još jedan trening u okviru priprema za kvalifikacionu utakmicu sa Izraelom, a prije sutrašnjeg puta u Sarajevo, a zatim u Izreal, piše bh. novinska agencija Patria. Prije treninga novinarima su se obratili selektor Safet Sušić i reprezentativac Senad Lulić.

- Gledali smo utakmice Izraela i radi se o dobroj ekipi. Idemo u Haifu da pokušamo pobijediti. Ja sam optimista. I pored problema koji su nas zadesili možemo sastaviti dobru ekipu. Iako nemamo klasičnog napadača, imamo vrlo pokretljive ofanzivne igrače - rekao je Safet Sušić.

 

Senad Lulić je kazao da bez obzira na okolnosti moramo napraviti što bolji rezultat.

 

- Analizirali smo protivnika, ali moramo najviše da mislimo na našu igru. Igrat ćemo pred punim tribinama, ali navikli smo na takvu atmosferu i to nam neće smetati - kazao je Lulić.

 

Vedad Ibišević, bivši reprezentativac Samir Muratović i selektor mlade reprezentacije Vlado Jagodić došli su večeras u Trening centar kako bi pružili podršku igračima i poželjeli im sreću u Izraelu.  

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.