N. Dedukić/maglajinfo.com
sport nogomet 4166

Trudom, zalaganjem i borbom do titule Kupa BiH

Maglajlija Eldin Mašić u dresu Radnika iz Bijeljine osvojio Kup BiH

18.05.2016. 22:25 0

Eldin Mašić rođen u Maglaju 2. januara 1987. godine danas je sa svojim klubom FK Radnik iz Bijeljine osvojio Kup Bosne i Hercegovine.

Eldin Mašić, bivši je veznjak Čelika, Žepča, Istre, Zvijezde i Sloge, a u Radnik iz Bijeljine stigao je 2013. godine. Sa FK Radnik danas je osvojio i titulu KUP-a Bosne i Hercegovine. 

Za portal Maglajinfo.com Mašić je kratko prokomentarisao današnju pobjedu u finalu protiv Slobode i osvajanje ovog bh. takmičenja.  

- Hvala mnogo svima na čestitkama. Osjećaj nakon što smo osvojili titulu je neopisiv. Mogu reći da još nisam svjestan da sam osvojio jedno ovakvo takmičenje, ali isto tako mogu kazati da smo svojim trudom, zalaganjem i bespoštednom borbom zaslužili da osvojimo titulu KUP-a BiH, kazao je Eldin. 

Radnik je tako osvajanjem Kupa BiH obezbjedio plasman u kvalifikacije za Evropsku ligu naredne sezone. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.