maglajinfo.com
sport nogomet 829

Prijave do 3. juna do 17,00 sati

Malonogometni ljetni ''Turnir maglajskih mahala'': Prijave u toku

31.05.2015. 17:22 0

Kao sportski novitet i želju za afirmacijom nogometa ''Turnir maglajskih mahala'' u mjesecu junu će biti sportska manifestacija za ljubitelje malog nogometa organiziran na terenu Gradskog stadiona u Maglaju.

Kotizacija po ekipi iznosi 100 KM, i igra se 5+1 igrač, a pravo nastupa igrači za prijavljenu ekipu imaju isključivo osobe čije je mjesto stanovanja sa područja Općine Maglaj, s tim da 1 igrač u ekipi može biti iz drugog mjesta navodi se u saopćenju NK Natron Maglaj. 

Za osvojena prva tri mjesta oebzbjeđene su nagrade. Utakmice će se odigravati po rasporedu nakon službenog izvlačenja takmičarskih parova i grupa. Krajnji rok za prijavu ekipa je 3. juni 2015. godine (srijeda) do 17,00 sati. Izvlačenje za raspored takmičenja je 3. juna 2015. godine u službenim prostorijama NK Natron na Gradskom stadionu u Maglaju, sa početkom u 18,00 sati. Turnir će se igrati po standardnim propisanim propozicijama malog nogometa. Prvi dan takmičenja je 4. juni 2015. godine (četvrtak) sa početkom u 17,00 sati.

Sve informacije vezane za takmičenje i prijave ekipa za učešće na turniru mogu se dobiti od Sekretara NK Natron - Semir Mutapčić na broj telefona 061/462-033. Prijave za učešće na turniru, takmičarske ekipe mogu vršiti i u prostorijama ''New Winner Club'' Maglaj. 

Malonogometni ''Turnir maglajskih mahala'' se realizuje u sklopu UNDP-ovog projekta ''Jačanje lokalne demokratije/demokracije IV-LOD IV'' kojeg finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenta za predpristupnu pomoć (IPA) u iznosu od 2 miliona eura, saopćeno je iz NK Natron. 

Pozivamo Vas na malonogometni ljetni ''Turnir maglajskih mahala''.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.