maglajinfo.com
sport nogomet 2506

Mladi nogometaši Natrona osvojili Ligu budućih šampiona

5.03.2017. 20:12 0

Mladi nogometaši Nogometnog kluba ''Natron'', 2005. godište osvojili su danas u Maglaju prvo mjesto na završnici Lige budućih šampiona za sezonu 2016/17.

Mladi nogometaši Natrona osvojili su prvo mjesto na današnjoj završnici Lige budućih šampiona za sezonu 2016/17 u konkurenciji 2005. godište.

Dječaci trenera Armina Mulabdića u finalu su rezultatom 2:0 porazili FK ''Borac''. Strijelci za Natron bili su Brljak i Mulaomerović. 

U konkurenciji 2005. godište učešće na današnjoj završnici uzeli su i NK ''Don Bosco'' i FC ''Eurofootball''. 

Za najboljeg igrača završnice Lige u mlađoj konkurenciji izabran je Adnan Ahmetbegović, član Natrona, a za najboljeg golmana Emrah Arifagić, također član Nogometnog kluba ''Natron''. 

U konkurenciji 2004. godište Ligu budućih šampiona osvojio je NK ''Don Bosco''. Dječaci ovog Nogometnog kluba porazili su u finalu ŠN ''Perfekt''. 

U ovoj konkurenciji učešće su uzeli još i FK ''Borac'' i FC ''Eurofootball'', a za najboljeg igrača proglašen je Marcel Juraković, član NK ''Don Bosco'' do je za najboljeg golmana izabran Tarik Ibrić, član ŠN ''Perfekt''. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.