sportzdk.ba
sport nogomet 1894

Natron može do prvog mjesta

24.01.2014. 16:00 0

Nogomet u Maglaju opet je u modi. O očekivanjima u proljetnom dijelu za sportzdk.ba govorio je trener NK Natron Ekrem Bradarić.

Nogometaši Natrona  najzaslužniji su što je nogomet u Maglaju ponovo u modi. Pod vodstvom trenera Ekrema Bradarića, bivšeg nogometaša Čelika, Slobode, Travnika i turskog Adanaspora naši nogometaši krupnim koracima grabe ka višem rangu, odnosno 1. ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Povodom toga, sagovornik za sprotzdk.ba bio je šef struke Natrona, koji je govorio o pripremama, te o igračkoj križaljci i ambicijama kluba za drugi dio sezone.

 

“Početak priprema zakazan je za 3. februar. Postavili smo visoke ambicije, odlučili smo napasti na prvo mjesto, jer naš klub uz uslove koje nam je obezbjedila uprava, te uz povoljniji raspored koji nas čeka u proljetnom dijelu sezone sigurno može nadoknaditi deficit od -5 bodova koliko zaostajemo za ekipom Goražda”, rekao je šef stručnog štaba Natrona. 

 

Što se tiče igračkog kadra, Bradarić ističe kako je klub napustio jedino Delić, te da očekuje da ostatak tima ostane na okupu.

 

“Naše najveće pojačanje svakako je ostanak ključnih igrača iz prvog dijela sezone. Tu mislim na Vehabovića, Šehića i Pašalića. Do početka priprema pokušat ćemo osigurati pojačanja kako bi pojačali konkurenciju u timu. Trenutno nam je potreban po jedan igrač u svakoj liniji, nadamo se da ćemo osigurati po jednog štopera, veznog i napadača sa kojima bi mogli napasti prvo mjesto na tabeli”, dodao je Ekrem Bradarić.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.