maglajinfo.com
sport nogomet 2274

Svi na Gradski stadion

Natron treba podršku navijača: Maglajski klub u nedjelju dočekuje Ilijaš

2.09.2017. 16:09 0

U okviru četvrtog kola Druge lige FBiH - Centar nogometaši Natrona na Gradskom stadionu u nedjelju će ugostiti tim Ilijaša.

Nakon što su u protekla tri kola zabilježili dva poraza i jedan remi nogometaši Natrona sutra će na Gradskom stadionu u Maglaju snagu odmjeriti sa Nogometnim klubom ''Ilijaš'' iz Ilijaša. 

Nogometni klub Natron trenutno se nalazi na 14. poziciji tabele sa 1 osvojenim bodom dok je Ilijaš 2. sa 6 osvojenih bodova.

Uprkos bodovnoj razlici i situaciji na tabeli nadati se da uz dobru igru i podršku navijača sa tribina Natron sutra može ostvariti povoljan rezultat. 

U protekla dva kola Natron je prvo u Maglaju remizirao sa NK ''Moševac'', zatim je poražen od Usore na domaćem terenu, a u trećem kolu maglajski nogometaši poraženi su u Zenici od Rudara. 

Iz Nogometnog kluba ''Natron'' pozivaju sve simpatizere i navijače da sutra podrže maglajski klub u novoj prvenstvenoj utakmici. 

Utakmica se igra od 16,30 sati. Cijena ulaznice je 3 KM, dok je ulaz za žene i djecu besplatan. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.