maglajinfo.com
sport nogomet 1678

Druga Liga FBiH Centar: Navijači u Župči fizički napali sudiju

11.10.2014. 15:24 0

Opće je poznato da stadioni na kojima se igraju utakmice bh. niželigaša često budu poprište fizičkih i verbalnih sukoba domaćih navijača i sudija. Jedan takav sukob desio se sredinom ove sedmice u Župči gdje su navijači domaćeg tima nasrnuli na glavnog sudiju pred kraj meča.

VIDEO

Sredinom ove sedmice igrane su utakmice IX kola Druge Lige FBiH Centar u kojoj se takmiči i naš NK Natron. Kolo je obilježio incident na meču u Župči gdje je igrana utakmica između FK Mladost Župča i NK Bosna Visoko.

 

U 84. minuti došlo je do fizičkog napada na sudiju ovog meča Admira Begića iz Zenice, a nakon incidenta policija i redari su uspjeli da smire strasti pa je utakmica uspješno privedena kraju, rezultat na kraju bio je 0:1 za goste iz Visokog.

 

Naš NK Natron u ovom je kolu igrao na domaćem terenu protiv NK Krivaja iz Zavidovića te ubilježio pobjedu. Rezultat je bio 2:0 za naše mlade momke.

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.