N. Dedukić/maglajinfo.com
sport nogomet 3088

Kapiten reprezentacije BiH u futsalu

Nijaz Mulahmetović: Pokazali smo da smo najbolji

14.01.2016. 22:43 0

Nijaz Mulahmetović, igrač BCS Zilkić Šije nakon pobjede u finalnoj utakmici večeras na 54. MMNT kazao je da mu je drago što su uspjeli osvojiti jedan od najjačih turnira na ovim prostorima.

- Moram reći da se turnir igra po pravilima koja nama ne odgovaraju, s obzirom da mi u prvenstvu igramo skroz drugačije, ipak uspjeli smo se prilagoditi. Naša ekipa je jako respektabilna i sačinjavaju je reprezentativci Bosne i Hercegovine u futsalu. Napravili smo ono što smo željeli i mi i ljudi koji su nas doveli i mogu reći da smo i na radost publike koja nas je podržavala tokom turnira napravili ovaj uspjeh. Na početku turnira nismo mogli igrati u kompletnom sastavu ali na kraju smo pobijedili ekipe koje su kvalitetom bile tu negdje s nama. Drago mi je da smo pokazali da smo najbolji, kazao je Mulahmetović za medije.

Podsjećamo u Sportskoj dvorani u Maglaju večeras je spuštena zavjesa na 54. Memorijalni malonogometni turnir ''Natronovi branioci Maglaja''. 

U finalnoj utakmici koju je pratilo preko 1000 gledalaca u Sportskoj dvorani u Maglaju nogometaši BCS Zilkić Šije porazili su večeras ekipu Bexa iz Novog Šehera i tako osvojili 54. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''. Rezultat je bio 5:3. U utakmici za treće mjesto Excel je porazio Adu rezultatom 6:3.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.