Radi se o Emiru Hadžiđulbiću

NK Natron doveo pojačanje u vidu 37-godišnjeg golmana

20.02.2014. 12:47 0

Kako prenose mediji ovih dana u NK Natron stiglo je pojačanje u vidu Emira Hadžiđulbića, iskusnog 37-godišnjeg golmana rođenog 12. aprila 1976. godine.

Ovih dana mediji iz Zeničko-dobojskog kantona prenijeli su vijest o pojačanju koje je stiglo u redove našeg NK Natron. Radi se o golmanu Emiru Hadžiđulbiću koji sigurno ima veliko premijerligaško iskustvo, a da li će on opravdati epitet pojačanja ostaje da se vidi.

 

Emir Hadžiđulbić golman je visok 188 centimetara i u svojoj karijeri branio je na golu Modriče, Zvijezde, Veleža, Sloge iz Doboja i velikog Sarajeva.

 

Mi se iskreno nadamo da će Emir pomoći našem klubu da ostvari zacrtani cilj, ali isto smo tako i skeptični po pitanju da li će ovo biti dugotrajno rješenje na našem golu. Vijest koja raduje više od ove sve navijače NK Natron svakako je i ta da će Ermin Vehabović i u nastavku sezone predvoditi napad našeg nogometnog kluba.

 

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.