NK Natron gubi priključak za vrhom, poraz na Tešanjci

17.03.2014. 12:44 0

Naš NK Natron jučer je na stadionu Pobjede na Tešanjci poražen od NK Pobjeda. Ovim porazom naš NK Natron polahko gubi priključenje za vrhom tabele.

Goražde i visočka Bosna povećali su bodovnu razliku u odnosu na pratioce na tabeli Druge lige “Centar” TOŠK iz Tešnja i maglajski Natron. Goraždani su u lokalnom derbiju sa 1:0 pobijedili Azot, a istim rezultatom pogodkom Amara Čabaravdića Bosna je bila bolja od Famosa. Krivaja i TOŠK su u Zavidovićima remizirali, 1:1, dok je Borac na Šibovima još jednom bio uvjerljiv, 3:0 protiv brezanskog Rudara.

 

Na Tešanjci je odigran mali komšijski derbi u kome je Pobjeda na Tešanjci sa 1:0 pobijedila naš Natron, dok je Stupčanica kod kuće poražena rezultatom 0:2 od Radnika čime je dodatno zakomplikovala svoj status u ligi.

 

Usora je u Sarajevu poražena rezultatom 0:1 od Hrida. Situacija na tabeli sada je takva da Goražde vodi sa 35 bodova, Bosna je 2. sa 34 boda. TOŠK je sakupio 32 boda, dok Natron, Borac i Pobjeda imaju po 29 bodova.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.