maglajinfo.com
sport nogomet 1265

NK ''Natron'' počeo pripreme: Svi žele plasman u viši rang takmičenja

28.06.2015. 15:42 0

Jučer, 27. juna 2015. godine na Gradskom stadionu u Maglaju održana je smotra NK "Natron" Maglaj. Kako je i planirano izvršena je smotra članova 5 selekcija sa polaznicima Škole fudbala, cilj ove smotre je prezentacija brojnosti, naše snage i rezultata rada svih sportskih radnika, trenera i UO. Preko 160 članova trenutno je dio NK ''Natron'' Maglaj, saopćeno je iz maglajskog Kluba.

- Na ovoj smotri smo iznijeli ukratko što se učinilo u dosadašnjem periodu u ovoj kalendarskoj godini i što nam je plan i cilj u narednom periodu. Tako smo predočili prisutnima da je 1. tim sa pojačanjima koje smo uspjeli dovesti, spreman za sportsku borbu i plasman u veći rang takmičenja - 1.ligu FBiH. Takođe smo istakli da je zadaća stalni rad sa omladinskim selekcijama i omasovljavanje ovih ekipa. Školu fudbala namjeravamo podržati i usmjeravati djelovanje osim sportskog i na edukativni sadržaj, navodi se u saopćenju. 

- Nakon sadržajnog izlaganja, ekipa 1. tima je imala prvi trenažni test sa trenerom Tadom Tomas, za njima sa treninzima neće izostajati juniori i kadeti koje će predvoditi Tumbić Amir, dvojac Armin Mulabdic i Erol Konđeli nastavljaju sa predpionirima i pionirima, a Anes Pašić i Admir Mrehić na okupu će držati najmanje nogometaše, polaznike Škole fudbala.

- Svakako treba napomenuti da se zahvaljujemo prije svih, Načelniku Općine i njegovim resornim službama koje su zaista naša najveća pomoć, zatim sponzorima, donatorima, prijateljima, navijačima i roditeljima naših dječaka ŠF koji su uz nas i svaki od navedenih na svoj način je pomogao i nastavit će zasigurno pomagati i podržavati naš rad. S druge strane članovi UO, treneri i sportski radnici su iskazani entuzijasti koji imaju snage, znanja i volje da dosadašnje uspjehe povećaju i da svi zajedno budemo ponosni na naš Klub, saopćeno je iz NK Natron. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.