maglajinfo.com
sport nogomet 1553

NK Natron: Zimski malonogometni turnir će biti održan, čekamo datum otvorenja dvorane

29.12.2014. 18:49 0

Malonogometni zimski turnir 58. po redu ''Natronovi branioci Maglaja'' biti će održan, saopćili su iz NK Natron Maglaj, međutim čeka se zvanična informacija o datumu otvaranja sportske dvorane u kojoj radovi ovih dana još traju.

Organizacijski operativni dio i planske radnje za održavanje turnira su završene. Potvrdit će ih Organizacioni odbor turnira. Danas je cirkularno upućeno 147 ponuda za zvanično sponzorstvo turnira privrednim subjektima i drugim pravnim i fizičkim licima.

 

Dakle organizacijski svi preduslovi su spremni i očekujemo zvaničnu informaciju o datumu zvaničnog "otvaranja" dvorane odnosno završetku radova na sanaciji Sportske dvorane. Turnir će biti u Maglaju i samo je kako smo naprijed naveli datum u mjesecu januaru nepoznat.

 

Koristimo priliku da i ovim putem pozovemo sponzore i prijatelje Nogometnog kluba, sporta i tradicije da nam pomognu svojim donacijama, sponzorskim i marketinškim uplatama na ŽR NK "Natron" Maglaj Sparkasse bank 1994620057450467 i PBS 1011450000012624.

 

Učinit ćemo sve da ovaj turnir bude svojom realizacijom dobar i uspješan kao i prethodni na zadovoljstvo svih ljubitelja sporta, saopćeno je iz NK Natron čije saopćenje je podijeljeno na facebook grupi maglajsport. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.