maglajinfo.com
sport nogomet 1438

Noćni malonogometni turnir povodom osnivanja NK ''Moševac'': Prijave u toku

28.07.2015. 19:41 0

Nogometni klub ''Moševac'' povodom svog osnivanja u Moševcu će na poligonu kod Osnovne škole u petak, subotu i nedjelju organizovati malonogometni noćni turnir, a prijave za isti su u toku.

Turnir će se igrati tri dana, i to od petka (31. juli) na poligonu Osnovne škole u Moševcu. Turnir će se igrati po sistemu 4+1 igrač a maksimala igrača po ekipi je 10. Kotizacija za turnir je 60 KM a organizator se pobrinuo te obezbijedio novčane nagrade za dvije najbolje ekipe te za najbolje pojedince turnira. 

Posljednji dan za prijavu je četvrtak, 30. juli do 20 sati. Informacije te prijave na turnir mogu se vršiti na brojeve telefona: 061/248-881 te 061/905-317. 

Nakon odigranih utakmica za sve posjetioce te učesnike turnira biti će organizovana zabava, saopćeno je iz Uprave NK ''Moševac''. 

Maglajinfo.com jedan je od medijskih pokrovitelja ovog sportskog događaja. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.