maglajinfo.com
sport nogomet 3005

Nogometaši ŠF ''Sportino Ma'' osvojili turnir u Doboj Istoku, Adin Kepić najbolji igrač turnira

6.03.2017. 12:27 0

U organizaciji Škole sporta ''DI-Five'' iz Doboj Istoka u povodu obilježavanja 10. marta, Dana općine Doboj Istok, jučer je odigran turnir u malom nogometu za dječake, 2008. godište. Prvo mjesto na turniru osvojili su polaznici Škole fudbala ''Sportino Ma'' iz Maglaja, a za najboljeg igrača proglašen je Adin Kepić, također član maglajske Škole fudbala.

Na turniru je učešće uzelo preko 100 dječaka koji su igrali za osam ekipa i to ''Sportino Ma'' Maglaj, ŠF ''Napredak'' Zavidovići, ŠF ''Tošk'' Tešanj, ŠMF ''Kaskada'' Gračanica, ŠF ''Rudanka RTV'' Doboj, ŠF ''Tango'' Modriča, ŠF ''Fair Play'' Doboj, ŠS ''DI-Five'' Doboj Istok.

Prvo mjesto na turniru zauzeli su polaznici Škole fudbala ''Sportino Ma'' iz Maglaja, dok je drugo mjesto pripalo Školi fudbala ''Napredak'' iz Zavidovića. Treće mjesto zauzeli su polaznici Škole fudbala ''Tošk'' iz Tešnja. 

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Adin Kepić (ŠF ''Sportino Ma''). Najbolji golman na turniru bio je Osmanović Harun (ŠF ''Napredak''), a priznanje najboljeg strijelca pripalo je Imadu Aljoski (ŠF ''Tošk'').

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.