maglajinfo.com
sport nogomet 2419

Protiv Fortune napravili odličnu uvertiru

Nogometaši Moševca u subotu dočekuju Nemilu

22.03.2017. 17:56 0

Narednog vikenda nakon zimske pauze nastavlja se takmičenje u sklopu Kantonalne lige ZDK-a a nogometaši Moševca dočekat će Nogometni klub Nemila.

U sklopu 12. kola Kantonalne lige ZDK-a nogometaši Moševca ugostit će u subotu nogometaše Nemile na Gradskom stadionu u Maglaju. 

Nogometni klub Moševac prvi dio sezone završio je na prvoj poziciji tabele Kantonalne lige ZDK-a sa osvojenih 22 boda. Na drugom mjestu je NK Zmaj sa 21 dok je na trećoj poziciji FK Rudar sa 19 bodova. 

Nemila koja će gostovati na Gradskom stadionu u Maglaju završila je prvi dio sezone na 8. poziciji sa 8 osvojenih bodova. 

Nogometaši Moševca proteklog vikenda igrali su i prijateljski meč protiv Fortune u Zenici koju su deklasirali rezultatom 0:4 i napravili odličnu uvertiru pred početak proljetnog dijela sezone u sklopu Kantonalne lige ZDK-a.

Strijelci za Moševac bili su Skomorac koji je pogađao tri puta, te Hajdić. 

Utakmica između Moševca i Nemile igra se u subotu, 25. marta na Gradskom stadionu u Maglaju od 15,30 sati. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.