Pape ostaje selektor Zmajeva!

9.07.2014. 19:11 0

Safet Sušić ostaje selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine još dvije godine, javlja bh. novinska agencija Patria (NAP). Sušić je danas imao razgovore sa Izvršnim odborom Nogometnog saveza BiH koji su uspješno okončani.

Popularni Pape će voditi Zmajeve i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

 

- Dobio sam podršku predsjednika NS BiH i IO, i dalje ću voditi reprezentaciju BiH. Makar još ove jedne kvalifikacije za Evreopsko prvenstvo. Ne mogu govoriti o planovima, prvo ću se malo odmoriti i onda idemo dalje. Radostan sam zbog ovakvog ishoda. Čast mi je da i dalje radim ovaj posao, bilo bi mi jako teško da sam morao otići - dodao je Sušić nakon što je objavio da je dobio povjerenje. 

 

Sušić je članovima IO NSBiH danas predstavio izvještaj o radu u protekle četiri godine. Sušiću je ugovor istekao početkom ove godine i on je izrazio želju da ostane selektor BiH.

 

- Svi su zaista zadovoljni našim nastupm u Brazilu i nema razloga da bude drukčije – kaže Sušić.

 

Prema njegovim riječima, novi mandat će već započeti 1. avgusta kada započinju pripreme za kvalifikacioni ciklus za predstojeće Evropsko prvenstvo. 

 

- Neće biti lako, nemamo laku grupu, ali ćemo uraditi sve što je potrebno da ostvarimo dobar rezultat - rekao je Sušić, prenosi NAP. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.